HTML

Példa a startnapok használatára

2011.04.06. 15:19 dtj

Gyűjtöm a különféle terméktapasztalatokat*. Leírva is szeretem őket, és nagyrabecsülésem annak a bizonyos olasz iskolának, amelynek tannulóitól több kötetben is olvashattuk a nagy mondásokat. Ebben a blogban elsősorban - de nem kizárólag - videókat gyűjtök, a legjobbakat - a legtöbbet lájkolt videókat - bemutatom az online tévében.

A szerkesztőségi videókat - ömlesztve, mindegyiket - itt találod.

Bemutatkozásom.

Van a gyermekednek dumája? Vedd fel, és töltsd fel a Youtube-ra (itt is csak egy perc egy új fiók regisztrálása, ráadásul, ha gmail.com címed van - ha még nincs, akkor csak idő kérdése -, akkor intergáltan kapcsolódik a kettő. Kis odafigyeléssel egy automatikus video-publikálási rendszert tudsz felépíteni te magad is, ha akarsz. Ha teljes mértékben kopizni akarod, amit és mivel csinálok, akkor egy 40.000 Ft-ért már kapható Flip-re van szükséged, de ha egy filléred sincs, akkor is el tudsz kezdeni toldozni egy kamerás notebookal vagy webkamerával.

A kamerázásommal egyébként megőrjítem a családot, a munkanaplómban írok róla mindjárt, ha érdekel. Tpled most gyerekszáj felvételeket várok, a legjobbakat viszontláthatod a tévében, és természetesen ez a rovat is érsze a nagy Freland 2011 Lájkversenynek!

Hajrá nyerd meg a szponzor ajándékát. (Ide kell majd 1 szponzor. vagy baertelező partner.)

NetSzemle 2. tartalomjegyzék.

Hálózatszervezőknek. Randy Gage.

Készülő könyvem blogja. Válogatás.

Telkes.tv

-

2011

-

Szereplők

-

Oktatás

*Keresek olyan cégeket, amelyeket ezt a feladatot - vagyis a terméktapasztalatok összegyűjtését és értékelését - szeretnék profi módon - velünk - elévgeztetni. Ha üzletet hozol, 20% jutalékot fizetek, amely komoly pénz lehet egy alapos céges átvilágítási szerződésénél, ahol csak az első lépés, a szervezeti gyorsdiagnosztika ára 1.350.000 Ft. Számolj! Ismersz olyan felső vezetőt, akinek szüksége lehet a segítségemre?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://archivum.blog.hu/api/trackback/id/tr792804731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása