HTML

Globallshare / Russian

2013.03.09. 11:37 dtj

Hi, do you like this solution? They give shares for 5 free members.
http://www.globallshare.com/regen1082765.html also in Russian!

van ororszul erto ismerosod, orosz tanar, tolmas, akarki?

Mutasd meg neki a SAJAT linkedef, es tedd fel neki ugyanazt a kerdest.

Az elso cel,,hogy talalj 5 csatlakozot, ideig onalloan kell eljutnod. Ha reszvenyes lettel, jelentkezz!

Szólj hozzá!

Címkék: Globallshare

Strtnap.com/zeekrewards

2012.07.16. 15:02 dtj

Szólj hozzá!

Kérdezz!

2011.06.15. 02:05 dtj

Szólj hozzá!

Szubjektív bevezető a közösségi televíziós kisérlethez, és...

2011.06.01. 01:24 dtj

...üdvözöllek az első 20 néző között! :)

Hiteles személyes tapasztalatokat (HISZEK) gyűjtök.

Minden érdekel, mindent felveszek, ami

1. hiteles

2. személyes

3. tapasztalat.

Lehet névvel vállalt vagy névtelen is. Megosztási lehetőségek.

 

Szólj hozzá!

Startnap.com - A világ legegyszerűbb és leggyorsabb kezdőoldala

2011.05.03. 06:07 dtj

Erre mondják, hogy "egyszerű és nagyszerű". Irgalmatlan gyors (könnyű neki, egy szem grafika sincs rajta), és a korlátozott hely arra szorít, hogy csak a legfontosabb - aktuálisan a leggyakrabban használt - linkjeimet tartsam rajta. Persze, ha betelik, lehet új lapot kezdeni. De akkor is: nagy időgazdálkodási fegyver, ha vigyázok arra, hogy mit tartok naphosszat közvetlenül a szemem előtt (pl. a napi rutin linkjei, a levelezők, a közösségi oldalak, a fő projectek startnapjai, a gyűjteményes startnapok). Minden évben újta nyitok, most éppen ez a személyes kezdőoldalam.

4 éve használom, és már jó ideje az egyes témák és projectek link-gyűjteményének is. Előadások, bemutatók vázlatát készítem rajta, és ezeket meg is oszthatom a Twitteren vagy a Facebookon, bemásolhatom Skype-chatre, hivatkozhatok rá blog bejegyzésekben, stb. A lényeg - és ettől webkettes, - hogy akinek kedve van beleszólhat, kérdezhet, szóval bekerülhet az éppen készülő produktumba.

Most nálam a kiemelt program az online pénzkereset, így az ezzel foglalkozó blogot tolom a leggyakrabban. Szeretem, szívügyem a Freeland project, amely persze még meglehetősen zavaros, hiszen a Dzsungelben (a nyílt interneten) indul, de hamarosan ezt is zárt körben fogom folytatni. Ahol legalább egy dolgot mindenki megfogad: az igazat mondjuk egymásnak. A közös cél pedig nem más, mint minél többet kiaknázni az internet adta ingyenes lehetőségeket és ezek felhasználásával minél többet kihozni az új online eszközökből, pl. a videós dokumentálásból. Magyarul, brutálisan fogalmazva, minél kevesebb munkával minél több pénzt keresni az interneten. Hozzáteszem, tisztességesen, tiszta lelkiismerettel, jó emberekkel, kellemes légkörben. Akit kifejezetten a network marketing részletei érdekelnek, erre haladjon.

Személyes mániám a Kérdezéstechnika tréning - a hiteles személyes kommunikáció műhelye. Minden második hónapban tervezem, hogy tartok egy "gyakorló napot". Ez lesz az első "offline tréning termékem" a nagy elvonulás óta. Egész napos, páros foglalkozás, aki esetleg volt régen ilyenen, mesélhetne róla helyettem.

A Startnap.com-ra visszatérve, eddigi sorsan tipikus FREE sors. Csak volt, rejtély, ki hogyan talált rá, de minden reklám nélkül kb. 3 év alatt 300+ fős felhasználói körrel rendelkezik. Sok ez vagy kevés? (Szerintem nagyon kevés.)

Végül megjegyzem, hogy próbaüzemelem a Lájkverseny oldalt*, amely erősen hasonlít a Lajkolom.com oldalhoz, amelyet ma 2 videóval kezdtem tesztelni. Ha ismeri valaki az oldalt és mesélni tud, mondja el, legyen kedves, a tapasztalatait.

"Ingyen van és mégis jó!" - csak ilyen dolgokat küldjetek, és csak azokat, amelyeket a személyes tapasztalataiddal tudsz hitelesíteni. Ird le, mondd el, mutasd be videón a cuccot, meséld el, miért szereted, mi a jó benne, hogyan kell kezelni, mire kell vigyázni a felhasználás során, szóval csinálj úgy, mint ha eladnád nekem, és elmondod a "használati utasítást". Ne feledkezz el arról, hogy meséld el, konkrétan mire használtad a dolgot, pl. egy autoreszpondert milyen szöveggel, ütemezésben, reklámmal stb., milyen célból használtad, és milyen eredményeket kaptál. Mennyit - mennyi időt és/vagy pénzt - fektettél be, és annak mi lett a hozadéka.

Továbbra is személyes tapasztalatinkból épül-szépül Freeland, ez az egyelőre határtalan, egyszemélyes, de bővülő idegenforgalommal rendelkező sziget, és annak hivatalos szócsöve a NetSzemle. A folyamatosan felkerülő videókat - elkészülési sorrendben - a Youtube-csatornámon láthatod.

*Keresek valakit, aki tudna írni egy olyan Facebook-alkalmazást a Lájkverseny számára, amely összesíti és nyilvántartja az adott és a kapott lájkok minden adatát, és kiszámolja az "egyenleget" is. (V.ö. A Freeland blogban korábban leírtakat a lájkolásról.) Egyáltalán: csak én vagyok így megőrülve a lájkolásért, hogy virtuális pénzt akarok belőle csinálni, vagy más is van ezzel így?

Szólj hozzá!

Címkék: startnap

Új startnap oldalaim

2011.04.20. 17:44 dtj

ACN

György Karcsi

Részletek a KMLG blogon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: acn

Példa a startnapok használatára

2011.04.06. 15:19 dtj

Gyűjtöm a különféle terméktapasztalatokat*. Leírva is szeretem őket, és nagyrabecsülésem annak a bizonyos olasz iskolának, amelynek tannulóitól több kötetben is olvashattuk a nagy mondásokat. Ebben a blogban elsősorban - de nem kizárólag - videókat gyűjtök, a legjobbakat - a legtöbbet lájkolt videókat - bemutatom az online tévében.

A szerkesztőségi videókat - ömlesztve, mindegyiket - itt találod.

Bemutatkozásom.

Van a gyermekednek dumája? Vedd fel, és töltsd fel a Youtube-ra (itt is csak egy perc egy új fiók regisztrálása, ráadásul, ha gmail.com címed van - ha még nincs, akkor csak idő kérdése -, akkor intergáltan kapcsolódik a kettő. Kis odafigyeléssel egy automatikus video-publikálási rendszert tudsz felépíteni te magad is, ha akarsz. Ha teljes mértékben kopizni akarod, amit és mivel csinálok, akkor egy 40.000 Ft-ért már kapható Flip-re van szükséged, de ha egy filléred sincs, akkor is el tudsz kezdeni toldozni egy kamerás notebookal vagy webkamerával.

A kamerázásommal egyébként megőrjítem a családot, a munkanaplómban írok róla mindjárt, ha érdekel. Tpled most gyerekszáj felvételeket várok, a legjobbakat viszontláthatod a tévében, és természetesen ez a rovat is érsze a nagy Freland 2011 Lájkversenynek!

Hajrá nyerd meg a szponzor ajándékát. (Ide kell majd 1 szponzor. vagy baertelező partner.)

NetSzemle 2. tartalomjegyzék.

Hálózatszervezőknek. Randy Gage.

Készülő könyvem blogja. Válogatás.

Telkes.tv

-

2011

-

Szereplők

-

Oktatás

*Keresek olyan cégeket, amelyeket ezt a feladatot - vagyis a terméktapasztalatok összegyűjtését és értékelését - szeretnék profi módon - velünk - elévgeztetni. Ha üzletet hozol, 20% jutalékot fizetek, amely komoly pénz lehet egy alapos céges átvilágítási szerződésénél, ahol csak az első lépés, a szervezeti gyorsdiagnosztika ára 1.350.000 Ft. Számolj! Ismersz olyan felső vezetőt, akinek szüksége lehet a segítségemre?

Szólj hozzá!

A startnap ingyenes - hiba?

2011.04.04. 23:32 dtj

Szólj hozzá!

Címkék: free ingyen startnap

Gyerekszáj

2011.03.21. 19:43 dtj

1. Jobban szeretem Anyuci testvérét, mint a sajátomat. Anya testvére nagynéném, az enyém meg senkim !

2. Anya pocijában van egy baba, csak azt nem tudom, hogyan nyelte le.

3. Az anyukákra nem szokás kiabálni, ők hasznosak.

4. Amikor két ember egymásba szeret és először megpuszilja egymást, rögtön összeesnek és nem is kelnek fel legalább egy órán át, de van hogy még tovább.

5. A félsziget egy olyan sziget, amit nem fejezetek be teljesen.

6. A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel.

7. Úgy szeretnék még egy fiútestvért, de Anya állandóan tampont használ.

8. Minél öregebb az ember, annál drágábbak lesznek a fogai.

9. A kislányok azért nem tudnak állva pisilni, mert nincs mibe kapaszkodniuk.

10. Amikor a Nagyinak fájnak a fogai, egyszerűen pohárba teszi őket.

11. Egyszer olyan beteg voltam, hogy 40 kiló lázam volt.

12. Nekem már nincsen Nagyim, elültettük a temetőben.

13. Az anyukáknak szintén legelniük kell, hogy tej jöjjön a cicijükből?

14. A svájci teheneket eslősorban csokigyártához használják fel.

15. Szardínia lakosait szardíniának hívják.

16. Hogy jó legyen, a kórházi nővérkének teljesen sterilnek kell lennie.

17. Az orvosok azt mondják, hogy a halálos betegségek a legrosszabbak.

18. Amikor a kistesóm született, akumulátorba kellett tenni.

19. A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.

20. A leghasznosabb állat a disznó. Mindene felhasználható: elejéből-hátuljából hús van, a bőréből cipő, a szőréből kefe, a nevével meg káromkodni lehet !

21. Az állatkert egy szuper hely. Olyan állatokat is lehet látni amelyek nem is léteznek.

22. Nem vagyok megkeresztelve, de azért be vagyok oltva.

23. Az életbiztosítás egy olyan pénz, amit az kap meg aki túléli a halálos balesetet.

24. Nem tudom hány éves vagyok, mert ez állandóan változik.

25. Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog főzni ránk.

26. Az akvárium egy mini-tenger, ahol a házihalacskák uszkálnak.

27. A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik otthonról.

28. Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron elfogadniuk azt amit éppen kapnak.

29. A Pápa a Vákumban lakik.

30. Minden hal termel ikrát, az oroszok még kaviárt is.

31. A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, hogy ki ne lötyögjön a tejük.

32. A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják, hogy monotónia.

33. Nem értem miért haragszik annyira Anya, hogy összetörtem a vázát. Úgyis már öreg volt és meg kínai, nem is a miénk !

34. A nővérem már megint kitűnövel fejezte be az osztályt, csupa ötösök. Fogadjunk, hogy szándékosan csinálja ezt velem !

35. A Nagyi elköltözött a túlvilágra. Most már nekem is van valakim külföldön.

Szólj hozzá!

Feliratkozás Dr. Telkes József heti levelező listájára

2011.03.19. 08:47 dtj

Szólj hozzá!

Relax rovat

2011.03.12. 17:38 dtj

Kell egy kis áramszünet..." (Hofi)"

Szólj hozzá!

NNNH 1.0

2011.03.12. 12:22 dtj

Egy mondatban?

Mi a termék?

Mennyit lehet keresni?

Mit kell tennem?

Hol kérdezhetek?

FREELAND: Tudsz ezekre a kérdésekre - akár álmodból felrázva is - egy-egy mondatban válaszolni? Ha nem, itt az ideje, hogy kitaláld ezeket a mondatokat!

Szólj hozzá!

Kérdezstechnika tréning

2011.03.12. 09:56 dtj

Minden 2. hónap 2. szombatján, első alkalommal 2011. április

Részvételi díj: 10.000 Ft (+áfa) = 12.500 Ft.

Kedvezmény: 50% Freeland VIP-tagoknak.

Online kedvezmény-rendszer: www.netszemle.hu

Jegyek nincsenek, a kedvezmény igénybevételének feltétele az online regisztráció.

Információ: http://startnap.com/kerdezestechnika

 

Szólj hozzá!

Hogyan lehetsz "Freeland - A szabadság világa*" polgára?

2011.03.06. 18:43 dtj

1. Első lépések - Szerzed be a szerszámokat és tanuld meg a használatukat. Tervezett idő: 21 nap**

2. Add bele a tapasztalataidat! (1-100 Lájk) - azaz gyűjts össze 100 Lájkot!

Segítség: Kérdezéstechnika (2.1) tréning. Minden hónap 2. szombatján.

3. Tedd le az állampolgársági vizsgát! (Értéke: 100 Lájk)

Megjegyzés: A felvételhez legalább 1 olyan polgártárs ajánlása (felelősségválalási nyilatkozata) kell, aki már tagja a királyságnak.

Freeland státusza: "Freeland 0.9" azaz Béta. Tesztelés alatt.

*Hivatalos nevén: "Freeland Szabad Magyar Királyság"

**1 nap = 3 óra 1 KE (Konzultációs Egység)

Szólj hozzá!

Fontosabb Startnap.com oldalak

2011.03.02. 05:43 dtj

Nyitó lapok

2011

Tartalom

(A te Startnapod*)

Speciális gyűjtemények

Munka- és álláskeresés

Network marketing (MLM)

Személyek

Szereplők

Dr. Telkes József

Honti László

Villányi Péter

Videók

Összes saját videó

Válogatás

További tartalom

 

Szólj hozzá!

Címkék: tartalom telkes netszemle villanyi startnap honti

Új videók

2011.02.27. 04:15 dtj

Mi a célod?

Facebook

Kérdezéstechnika: gyakorló napok

Időgazdálkodás

Munkanélküliség, álláskeresés

A jó önéletrajz

MLM titkok

Hogyan kezdjem?

www.netszemle.hu

Régi, félbehagyottt ötletek

További videók

Szólj hozzá!

4 kérdés önmagunkhoz

2011.02.25. 23:40 dtj

A négy kérdés:

1. Igaz-e ez a gondolatom?

2. Biztos lehetek-e abban, hogy igaz?

3. Hogy érzem magam, milyen az életem amikor elhiszem ezt a gondolatomat?

4. Milyen lenne az életem enélkül a gondolat nélkül?

A 4 kérdés megválaszolása után kimondom az állításom ellenkezőjét, és megfigyelem, hogy melyik állítás igaz, és melyik még igazabb. Ha könyörtelenül őszinte válaszokat adok az említett kérdésekre, akkor a folyamat végén nem marad más, csak a feltétel nélküli szeretet érzése. Byron Katie módszerével tehát megkérdőjelezzük saját negatív gondolatainkat.

Forrás.

Szólj hozzá!

Mennyit akarsz keresni 1 év múlva?

2011.02.25. 10:17 dtj

Miért van az, hogy a gyerekek egyértelműen válaszolnak a kérdésre, a felnőttek többsége - három közül kettő - meg zavaros, ellentmondásos, vagy agyon bonyolított választ ad erre a kérdésre? Zsizsike (13) már dolgozna, ha lehetne, de sajnos nem tud saját jogán beiratkozni. Igy nekem segít. Ki kell találnom, hogyan, miben, és persze azt is, hogy mennyit fizetek a segítségért.

 

Szólj hozzá!

A munkanélüliségről

2011.02.24. 06:56 dtj

aaa

Szólj hozzá!

Tesztelés

2011.02.23. 18:31 dtj

Akinek van kedve, tesztelje ezt: a hálózatszervezés első lépéseit segítő link-gyűjtemény.

A könyvben, mint melléklet a végén.

Szóval csak tessék, lehet tesztelni, erre-erre!

Szólj hozzá!

Alaptréningek*

2011.02.22. 16:07 dtj

Kattints a linkre a tréning megtekintéséhez, mely új ablakban nyílik meg!

 

 

Alaptréning

2010. 05.16.

 

*Vizsgázni kéne belőle!

Szólj hozzá!

"Nem" a TalkFusionra*

2011.02.22. 12:40 dtj

Hamarosan jön hozzám a legnagyobb magyar ász. A "nem" döntésem fő oka, hogy már megtaláltam, amit kerestem, és azt az ajánlatot nem tudta überelni, amit ebben érzek. Annak ellenére, hogy nagyon szeretek videózni. De mindent meg tudok oldani ingyenes eszközökkel, azonos vagy akár jobb minőségben is. Vagyis nem vagyok elájulva a termék minőségétől sem.

Ezen az alapon el tudsz képzelni valami együttműködést? Tudok én segíteni valamiben? Talán a rendelkezésre álló eszközök felhasználásának oktatásában. Mert kényelmes embereknek, akik nem szeretnek sokat keresgélni, mindezekkel együtt versenyképes az ajánlat.

Osztályzat: 4-es (jó)

*Legalábbis most itt tartok. A bejegyzésre adott válaszát már videózom, perceken belül érkeznie kell!

Szólj hozzá!

A kérdés megismétlése

2011.02.22. 09:33 dtj

[9:22:31 | Módosítva 9:22:31] Jóska: Hová kattintasz először?
( Where do you click first? )
[9:22:31] FREE_z_01: vagyok
[9:22:32] Jóska: http://startnap.com/unaico/index.php
[9:23:18] FREE_z_01: Hát itt nincs túl ok lehetőség.
[9:23:39 | Módosítva 9:23:39] Jóska: Nincs.
( None. )
[9:23:48] FREE_z_01: Mondjuk engem a kérdőív készítés jobban vonz mint a pénkeresés. :)
[9:23:57 | Módosítva 9:23:57] Jóska: Akkor oda?
( Then there? )
[9:24:06] FREE_z_01: Másokat 100% a mennyi pénzt akarsz keresni vonzana.
[9:24:19 | Módosítva 9:24:20] Jóska: Figyelj, ez egy teszt.
( Listen, this is a test. )
[9:24:23 | Módosítva 9:24:24] Jóska: Hová kattintasz?
( Where to click? )
[9:24:32] FREE_z_01: Na a kérdezéstechnika az pl. nagyon érdkele.
[9:24:47 | Módosítva 9:24:47] Jóska: Hová kattintasz?
( Where to click? )
[9:25:13] FREE_z_01: hát hová? A központi helyre a videóra.
[9:25:21] Jóska: http://startnap.com/unaico/index.php
[9:25:31 | Módosítva 9:25:32] Jóska: Ezen a lapon melyik feliratra katt először?
( Click on this tab, which marking is the first time? )
[9:26:44] FREE_z_01: Nem tudom mire vagy most kíváncsi?
[9:27:08 | Módosítva 9:27:09] Jóska: arra, hogy amikor nézed az oldalt, melyik linkre kattintasz rajta először?
( that, when you look at the site, which links you click on it first? )
[9:27:43] FREE_z_01: Nyílván a bizonyos helyen jobb felső sarokban elhelyezett link vonza atekintetett és van még jónéhány pszichikai trükk, törvényszerűség, amiből jópátrat ismerek, tehát nem hatnak rám.
[9:28:04 | Módosítva 9:28:05] Jóska: na és akkor elárulod már, hogy mit lépsz végül?
( So now you betray that ultimately what you go? )
[9:29:09] FREE_z_01: Nem érdekel a felső link. Ahogy villányi is mondta, a világos dolgok átverésnek látszanak. :)
[9:29:16] FREE_z_01: nem kilikkelnék rá.
[9:29:33] FREE_z_01: Mások ettől függetlenül mind igen
[9:29:39 | Módosítva 9:29:40] Jóska: Baszod, nem az érdekel, hogy hová nem kattintasz, hanem az, hogy végül is mit választasz elsőre??
( Shit, is not interested in where they're not clicking, but that ultimately what you choose first? )
[9:29:39] FREE_z_01: Ha ez érdekel.
[9:29:53] FREE_z_01: Én a kérdőívet
[9:29:54 | Módosítva 9:29:55] Jóska: Az érdekel, hová kattintasz?
( Interested in where to click? )
[9:29:59 | Módosítva 9:30:00] Jóska: Na oké. Végre.
( Okay na. Finally. )
[9:30:02] Jóska: Köszönöm.

Szólj hozzá!

Kutyának nem kell a radikális őszinteség...

2011.02.21. 04:24 dtj

...legalábbis erre utalnak a látogatottsági adatok. Napi néhány látogató. Ugyanaz a helyzet, mint ami 2005-ben: a kutyát nem érdekli ez a radikális őszinteség. A témáról nem szállok le, de nem direktben, hanem az alkalmazásaiban igyekszem megmutatni, hogy működik - hogy valójában semmi más nem működik, csak a radikális őszinteség.

Hogy valami biztatót is mondjak, a Youtube-csatorna remekel, igaz van fent már vagy 500+ videó, de ezt azt hiszem ki is írja naprakészen. naponta 800-an látták a csatornát összesen, és ez a mutató 1000-re emelkedett, mióta termelek, kb. 2 hónapja lassan.

Érdemes

 lenne tanulmányozni a kiugrások okát, vagyis hol ki linkelhette a videót, hogy ilyen kiugró hatást gyakorold a nézettségre. Pedig megérné, cselekedetét nyilván heves lájkolással jutalmaznám, ahogy ez kezd elterjedni a környezetemben.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Remete üzeni minden depressziósnak*

2011.02.19. 21:18 dtj

Ha gondolod, itt vannak még önfejlesztéssel kapcs. videók.

*Ismersz depresszióst? Küldd el neki a bejegyzés linkjét!

Szólj hozzá!