HTML

Startnapok

www.telkes.net - www.netszemle.hu - www.telkes.tv

Friss topikok

Linkblog

HTML

Kutyának nem kell a radikális őszinteség...

2011.02.21. 04:24 dtj

...legalábbis erre utalnak a látogatottsági adatok. Napi néhány látogató. Ugyanaz a helyzet, mint ami 2005-ben: a kutyát nem érdekli ez a radikális őszinteség. A témáról nem szállok le, de nem direktben, hanem az alkalmazásaiban igyekszem megmutatni, hogy működik - hogy valójában semmi más nem működik, csak a radikális őszinteség.

Hogy valami biztatót is mondjak, a Youtube-csatorna remekel, igaz van fent már vagy 500+ videó, de ezt azt hiszem ki is írja naprakészen. naponta 800-an látták a csatornát összesen, és ez a mutató 1000-re emelkedett, mióta termelek, kb. 2 hónapja lassan.

Érdemes

 lenne tanulmányozni a kiugrások okát, vagyis hol ki linkelhette a videót, hogy ilyen kiugró hatást gyakorold a nézettségre. Pedig megérné, cselekedetét nyilván heves lájkolással jutalmaznám, ahogy ez kezd elterjedni a környezetemben.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://archivum.blog.hu/api/trackback/id/tr132676067

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: agen bola 2019.02.09. 14:03:12

Celerity stand инструкция по применению - wrasomveli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása